• Upplevelsen
  • Orter
  • Omdömen

Lär dig hur du lägger en professionell brud-makeup

Ska bröllopsklockorna snart klämta? För många är det självklart att låta andra sköta smink och hår på ens stora dag, medan det för andra är smidigare och roligare att göra det själv. På denna kurs lär du dig lägga en fantastisk och professionell bröllopssminkning på dig själv, eller på någon närstående som strax ska skrida till altaret.

  • 4 timmars kurs i bröllopssminkning
  • Teori och praktik ingår
  • Du bjuds även på en konsultation inför ditt eget bröllop

Om upplevelsen:

Vill du kunna göra din egen bröllopsmakeup istället för att anlita en makeupartist? Då är detta den perfekta kursen för dig!

Kursen är cirka 4 timmar lång och startar med teori, där du får lära dig hur du sminkar dig steg för steg. Ni går igenom rengöring, hudvård, bas och makeup. Du får dessutom en brudkonsultation, med rekommendation om rätt produkter och färger, samt en praktisk genomgång där du lär dig sminka dig steg för steg.

Avslutningsvis sminkar du dig själv under ledning av en makeupartist. Du får en lista från sminkanalysen med produkter och färger som tar hänsyn till din hud, ögon- och hårfärg.

När du gått denna kurs har du en perfekt baskunskap som du dessutom kan använda dig av framöver i din dagliga sminkning. Och självklart, om du vill hjälpa någon annan med deras bröllopssminkning.

Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs privat.

Ålder För alla åldrar

Tillgänglighet Året om på utvalda datum.

Varaktighet 4 timmar.

Orter Stockholm