Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

7 perfekta julklappar till föräldrar

Julafton är strax här och du måste kanske hitta en sista-minuten-present till mamma och pappa. Personerna som har allt! En omöjlighet, kan tyckas. Nej då! Vad de garanterat inte kan få för mycket av, är fantastiska minnen. Så här listar vi 7 fantastiska upplevelser du kan ge dina föräldrar i julklapp. Och som du kan få levererade på minuten.

 

Teater

Teater och middag för två

Här får mor och far chansen att nära sin kulturella ådra. De får först avnjuta en utsökt middag i lugn och ro, innan de promenerar bort till teatern, där de bjuds på en gripande och publiknära föreställning. Läs mer här.

shutterstock_538929553

Spabehandling för två

Ge dina föräldrar chansen att bli riktigt ompysslade. Efter julstressen lär det behövas mer än någonsin. Behandlingen inleds med en konsultation, så att de kan skräddarsy behandlingen efter just sina behov. Här kan du läsa mer om upplevelsen.

 

shutterstock_292419050

Naturnära natt i kolarkoja

Är dina föräldrar riktiga naturälskare? Då måste de uppleva en natt på Sveriges mest spartanska – men kanske mysigaste – vandrarhem. De sover på skinnfällar i äkta kolarkojor mitt ute i skogen nära en vacker sjö. En riktigt oförglömlig upplevelse. Mer om upplevelsen.

 

shutterstock_61928662

Luftballong de Lux

Kanske vill dina föräldrar upp i det blå. Förverkliga drömmen om en ballongflygning, så att de får chansen att uppleva Sverige från ovan. Kan det bli bättre? Här hittar du mer information om luftballongturen.

 

shutterstock_537774760

Danslektion för Två

Är det så att mor och far älskar att svira loss på dansgolvet? Eller har de kanske ännu inte upptäckt dansandets fröjder. Oavsett kan de nog glädjas av en kurs för två i salsa. Så får de chansen att svettas lite. Läs mer här.
shutterstock_538848145

Vinprovning

Vem älskar inte att smutta på ett gott vin? Men kanske har din mamma och pappa ännu inte funnit sina vinfavoriter. Här får de lära sig om olika sorters druvor och viner för att upptäcka den perfekta smaken för just dem. Läs mer om vinprovningen.

 

shutterstock_540606262

Weekend för två Silver

Ge dem något riktigt lyxigt i år. Vad kan vara härligare än en mysig weekend på en herrgård eller ett slott någonstans i Sverige? I paketet ingår två nätter i dubbelrum, tre-rätters middag båda kvällarna, frukostbuffé och en flaska champagne vid ankomsten. Här hittar du mer information.

‹ Alla blogginlägg

Black Wekend - REA!
Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.