Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Spa – som serverar hamburgare i bastun

Det många förknippar med ett spabesök är avkopplande stunder i poolen/bastun samt god mat i restaurangen. Ett spa i Finland har valt att kombinera dessa två delar och serverar hamburgare i bastun. Det bästa av två världar….eller?

Finland är minst sagt bastuns hemland så är det någonstans som kombinationen Hamburgare+Bastu skulle slå så är det här. Det har även slagit igenom relativt stort. I Finland (och även internationellt) har konceptet lyfts upp i media. I Sverige har exempelvis Expressen skrivit om detta och hänvisar då till Daily Mirror (Storbritannien).

Det är Burger King i Helsingfors som valt det lite mer udda konceptet och serverar hamburgare i den bastu som erbjuds till besökarna. Gästerna får välja en rätt från menyn, får sköna badrockar och blir sedan serverad maten i bastun som rymmer 15 personer.

Frågan är när andra kedjor vågar spinna vidare på detta koncept. När erbjuds sushi i bubbelpoolen eller kinamat vid massagebänken….

[caption id="attachment_4006" align="alignnone" width="300"]Bildkälla:Facebook Bildkälla:Facebook[/caption]

[caption id="attachment_4005" align="alignnone" width="313"]Bilkälla: Facebook Bilkälla: Facebook[/caption]

‹ Alla blogginlägg

Påsk-REA – Upp till 50% rabatt