Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

4 steg till en framgångsrik musikkarriär

Drömmer du i hemlighet om att bli nästa Idol-stjärna eller att kunna leva på musiken? Kanske har du suttit med gitarren och skrivit låtar i ett par år och vill komma närmare till att förverkliga dina musikdrömmar och nå ut med din musik? Här är fyra tips på hur du kan ta nästa steg till att komma närmare dina drömmar om en musikkarriär.

shutterstock_270430544

Sånglektion
Oavsett om du är en erfaren sångare eller nybörjare är det alltid en bra idé att ta sånglektioner om du vill utveckla din sång. Du lär känna din röst, förbättrar din sång- och röstkapacitet och upplever glädjen i att utvecklas med din röst.

Privat gitarrlektion
En individuell gitarrlektion där du får full fokus från din lärare. Lektionen anpassas efter dig och dina kunskaper, perfekt för dig som vill ta ditt gitarrspelande till nästa nivå.

Spela in din egen skiva
Ta chansen att spela in två låtar i en musikstudio. Tillsammans med professionella inspelningstekniker får du en egenproducerad cd som du kan dela med familj och vänner.

Spela in egen musikvideo
Spela in en egen musikvideo framför en greenscreen. Bakgrunden läggs på i efterhand enligt dina önskemål och du får med dig en dvd med omslag hem.

‹ Alla blogginlägg

Påsk-REA – Upp till 50% rabatt