Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

5 anledningar till att testa poledance

Har du gått runt och funderat på om du ska testa på poledancing? Då kan vi ge dig fem anledningar till varför det är en bra idé!

shutterstock_116239663

Rolig aktivitet att testa för första gången med en kompis
Har du och kompisen hamnat i fika-fällan? Varje gång ni ses blir det sötsaker och allt för många koppar kaffe? Det här är en perfekt aktivitet för dig och bästa vännen. Stärk er vänskap genom att slänga er in i rolig aktivitet som ni aldrig testat förut!

En riktigt bra träning
Poledancing är inte bara roligt, det är också väldigt bra träning. Det är inte förvånansvärt att professionella poledancers har tydliga marutor. Du blir både vig, stark och får en bra koordinationsförmåga. Var inte orolig - du blir ordentligt uppvärmd innan!

shutterstock_116246341

Roliga instagrambilder
Om det visar sig att du inte är en naturbegåvning på poledance, är det iallafall en aktivitet som kan ge dig en riktig like-raket på Instagram eller Facebook.

Upptäck en ny passion
Allt för många människor går genom hela livet utan att veta vad sin sanna passion är. Ofta beror det på att man inte provat på tillräckligt många, olika aktiviteter. Kanske kan poledance vara din stora passion? Det vet du inte förrän du har testat!

Skratta och frigör endorfiner
Ju tuffare träning du ägnar dig åt, desto kraftigare blir sedan din produktion av endorfiner. Poledancing är en tuff träningsform och om du håller igång i minst en halvtimma så är du garanterad ett endorfinrus! Eftersom poledancing inte bara är en tuff träningsform utan också en rolig sådan, kommer det troligtvis bjudas på en hel del skratt. När du skrattar aktiveras många av kroppens muskler vilket får hjärnan att frigöra endorfiner. Skrattmotionen frigör även andra må bra-ämnen som serotonin och dopamin.

‹ Alla blogginlägg

Vi firar 15 år! – Upp till 60% rabatt!