Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Boosta din karriär - 5 tips som fungerar

Känner du att arbetet och karriären går på tomgång? Ofta vet vi att en förändring behöver ske i vår karriär, men det är svårt att veta hur och vilket steg man behöver ta för att ta sig vidare. Här är 5 tips på hur du boostar din karriär!

1. Var öppen med dina mål.
Tro på dig själv och var öppen med dina ambitioner och hur du ser på din karriär.

2. Var alltid dig själv.
Dina drivkrafter, personlighet och attityd är lika viktiga som ditt CV.  Om du alltid är dig själv skapar du även förtroende hos dina arbetskamrater.

3. Känn efter och välj med ­hjärtat.
Att välja en företagskultur och en chef som överensstämmer med dina värderingar är bättre än att gå efter position, bolag eller bransch. Välj med hjärtat och följ din passion och dina drömmar när du letar efter arbete.

4. Skynda långsamt.
Visst är den bra att vara hungrig och ambitiös och ständigt jaga efter en bättre titel, men ibland är det även bra att fokusera på att leverera och prestera på nuvarande titel innan du tar nästa steg i din karriär.

5. Pröva en privat karriärcoaching.
Perfekt om du vill utvecklas och komma vidare i ditt arbete. Coachen hjälper till att utveckla styrkor och arbeta fram en personlig karriärplanering, handlingsplan och strategi så att målen kan förverkligas.

‹ Alla blogginlägg

Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.