Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Test av RIB-Båt i Stockholm

RIB-Safari... hur fort kan det gå? Är det roligt? Ja det är både en fartfylld och magkittlande upplevelse som minst sagt gjorde än påmind om att man levde. En RIB-båt är en gummibåt med hårt skrov som kan nå farter uppemot 50 knop. Och jag som verkligen älskar fartfyllda äventyr tog naturligtvis plats längst fram, på en av de mjuka stolarna som kan liknas med en hästsadel. Greppade tag i räcket framför och sedan svischade den fullsatta båten fram genom Stockholms skärgård. Med ett stort leende på mina läppar och med vobblande kinder njöt jag av varje sekund. Över vissa vågor kändes det nästan som om båten flög snarare än följde vattenytan, för herre jösses vilka hopp det blev då och då. Vilket gav en sådan där helt underbar kittlande känsla magen! Under resans gång passerade vi olika sevärdheter som bl.a Waxholms kastell, Kungliga djurgården, Fjäderholmarna, Prins Eugens Waldemarsudde och turen avslutades i lugn takt genom Djurgårdskanalen. Jag har aldrig sett Stockholm på det här sättet förut och insåg plötsligt att staden är ännu finare än jag tyckt tidigare! Och att åka RIB-båt har jag definitivt inte gjort för sista gången. Det var ett härligt äventyr och ett kul och lite annorlunda sätt att se Stockholms vackra skärgård.

Läs mer och köp RIB Safari.

Om mig: Christine Ericson

Jag är en energifylld tjej som är närmare 30 än 40 och fullkomligt älskar äventyr. Det finns inte mycket som jag inte skulle kasta mig rakt in i och det oftast med en kamera i ena handen. Men jag har också en speciell förkärlek till välsmakande goda saker och tycker att bra spa-upplevelser gör underverk för själen. Dock något vi svenskar unnar oss alldeles för sällan. Som ett uppbrott från ekorrhjulet har jag bott 1 år på Bali i Indonesien bara för att surfa och njuta av livet. Reser sedan dess flera månader om året och har en nyfikenhet som ständigt driver mig framåt. Man kan väl säga att ett uttryck som verkligen fastnat hos mig är "Life is not measured by the number of breaths we take but by the moments that take our breath away."

DCIM100GOPRO

IMG_3911_1

IMG_3902_1

IMG_3885_1

IMG_3879_1

DCIM100GOPRO

DCIM100GOPRO

DCIM100GOPRO

DCIM100GOPRO

DCIM100GOPRO

‹ Alla blogginlägg

Påsk-REA – Upp till 50% rabatt