Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Våga lev ditt drömliv - hitta din passion!

Vill du också vara en av de där personerna som vaknar förväntansfulla på morgonen och som får ett lyckorus i kroppen varje gång de tänker på att de lever sin dröm? Att hitta sin passion är långt ifrån lätt för alla, men det finns vägar att gå för att hitta den och börja leva sitt drömliv.

passion

Gå tillbaka till din barndom
Gå tillbaka till din barndom och fundera över vad som gjorde dig som allra lyckligast. Tyckte du om att sjunga eller dansa? Vilka böcker läste du? Skrev du mycket? Om du kommer ihåg vad du tyckte om som barn, innan du blev påverkad av människor runt omkring dig, kan du få en ledtråd till vad din passion är. 

Ändra på din "historia"
Ofta har du och och din omgivning en bild av dig som person, en sorts historia, som berättar om vem du är och hur du är. Oftast är den ganska begränsande och berättar inte hela sanningen om dig som person. Om du inte är nöjd med din egen historia finns det ingen anledning att hålla kvar vid den som en sanning. Lägg till eller ändra den till en version som du tycker passar dig och din personlighet bättre.


Gör en inspirationstavla
Samla bilder, artiklar, citat och andra saker som inspirerar dig på en tavla. Allt eftersom att tavlan utvecklas kommer du förmodligen att se en röd tråd och få inspiration och idéer till vad du vill göra och hur du vill leva. 

Vilka människor beundrar du?
Studera de personerna som är framgångsrika inom det område som du vill lyckas med. Ser du upp till några egenskaper eller karaktärsdrag som denna person har? Finns det något som du kan göra idag för att själv vara lite mer av det som du beundrar i din förebild? 

Sakta ned på tempot 
Ibland kan det vara bra att ta en paus från dina rutinmässiga uppgifter och tankar och varva ned ett tag. Du kommer att bli förvånad över hur många nya idéer som kommer att dyka upp i ditt huvud. 

Släpp rädslorna
Vad hindrar dig från att göra verklighet av din dröm? Andra människors åsikter eller dina egna? Ofta har vi alla möjliga ursäkter för att vi inte kan leva det liv vi verkligen vill leva.

Fokusera på det roliga
Ibland begränsar vi oss genom de förväntningar vi har på oss själva. Försök att bortse ifrån det en stund och tänk efter vad du älskar att göra. Vad får dig att skratta? Om du hade obegränsat med pengar, vad skulle du då göra idag?

Börja göra det du älskar nu! 
När du väl hittat vad du älskar att göra finns det ingen anledning att inte handla direkt. Vänta inte på morgondagen, nästa vecka eller att 2100-talet ska börja. Starta lite smått idag och lös funderingarna på vägen. Börja lev ditt drömliv nu! 

 

‹ Alla blogginlägg

Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.

25% rabatt på alla våra upplevelser. Uppge koden black25 i kassan (gäller ej på presentkort och prissänkta upplevelser).