Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Hur du visar kärlek utan ord

Svenskar är kända världen över för att vara reserverade och snåla med att visa känslor. Men det finns många olika sätt att visa känslor på, det handlar om att hitta sitt alldeles egna språk och göra det känt för dem som vi vill ska förstå vad vi försöker förmedla.

love

Vi älskar i tystnad, vi bryr oss om de vi älskar på avstånd och vi intalar oss själva att vår familj, vänner, nära och kära vet hur mycket vi uppskattar dem. Ibland behöver vi dock en påminnelse, ibland kan känslan av ett öppet hjärta och en fin gest göra all skillnad. Tiden upplevs ofta som vår fiende, men trots det så tror vi att vi har all tid i världen till att göra saker som vi tycker om och gör oss lyckliga. Den där svårfångade lyckan, som alltid smakar bäst när vi delar den med andra och som ständigt skjuts upp till morgondagen.

love

Tänk på någon som betyder mycket för dig, har du visat din uppskattning på länge?
Att skämma bort någon vi älskar är en tillfredsställande känsla. Det kan vara den där personen som alltid ställer upp i vått & torrt, en familjemedlem som behöver lite uppmuntran eller kanske en vän du inte träffat på länge men saknat i smyg. Släpp fram dina känslor och tillåt dig själv att öppna ditt hjärta, om så bara för en stund, och gör någon du tycker om medveten om hur mycket. Att få dela ett leende tillsammans med ett minne för livet med någon vi älskar slår det mesta.

kärlek

Gå tillbaka i tanken…
…till ett sådant ögonblick då du var så glad att ord inte kunde göra upplevelsen rättvis. Där du helst av allt hade stannat tiden för att få känna magin av lyckoruset om och om igen. De där avgörande milstolparna som formar oss som människor och stärker våra relationer. Ta därför en av dina drömmar och dela den med någon. Alla behöver vi drömmar, men lika mycket behöver vi uppfylla några av dem. Oavsett hur du väljer att visa uppskattning så är huvudsaken att det görs av kärlek. För det finns upplevelser, sen finns det de där speciella upplevelserna som vi aldrig glömmer, de sällsynta tillfällena när allt står rätt till i världen. Se till att skapa de stunderna lite oftare och skapa minnen som aldrig bleknar.

‹ Alla blogginlägg

Vi firar 15 år! – Upp till 60% rabatt!