Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Flest prylar när man dör vinner

Två dyrbara Rolexklockor, garderober sprängfyllda med reafynd och tre bilar i garaget. Fler skor och handväskor än självaste Carrie i Sex and the City. En jobbtelefon, en partymobil och marknadens senaste smartphone. Flest prylar när man dör vinner. Eller?

Det är egentligen en så uppenbar icke-sanning att det nästan är löjligt. Du vet det, jag vet det, alla vet det. Ändå fortsätter vi att samla på oss grejer som om det vore en tävling. Som om nästa par skor kommer göra dig lite lyckligare och ditt liv lite mer fullständigt. Trots att du egentligen vet att det är vart vi väljer att gå med våra skor som spelar någon roll. Vad vi väljer att uppleva och att utsätta oss för.

Om sextio år minns du inte färgen på dina gamla skor. Jag lovar. De kommer vara utslitna och bortslängda sedan länge. Du kommer däremot förmodligen minnas dagarna som kändes lite extra i magen. Dagarna då du kände att du levde. För om det är någonting som räknas så är det att man har levt och upplevt.

Om sextio år minns du inte färgen på dina gamla skor. Jag lovar. Du kommer däremot förmodligen minnas dagarna som kändes lite extra i magen.

Det spelar ingen roll om du föredrar snabba bilar eller mäktiga älgsafarin. Det viktigaste är att du njuter, utmanar eller på något vis påverkas av situationen. På Upplevelse.com är vi därför extra måna om att alla våra upplevelser ska hålla hög kvalitet och vara rejält minnesvärda. Har du svårt att välja kan du alltid köpa ett presentkort.

För nästa gång du funderar på att köpa nya skor - se till att du har någonstans att gå först. Se till att uppleva något riktigt speciellt så ofta du kan. Och se till att påminna andra om att göra samma sak. Kom ihåg - man ångrar bara det man aldrig gjorde.

upplev

‹ Alla blogginlägg

Vi firar 15 år! – Upp till 60% rabatt!