Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Hoppa fallskärm

Vi kan äntligen presenter vår nya upplevelse: Hoppa fallskärm. Vi har länge försökt knyta till oss den perfekta leverantören för extremsporten fallskärm och nu har vi äntligen lyckats! Leverantören kan garantera den högsta säkerheten och ett minne för livet.

Fakta om upplevelsen:

Många förknippar  fallskärmshoppning med stora risker. Kanske är det media som har byggt upp bilden när det lyfter fram olycksfall. Men så är inte fallet. Fallskärmshoppning har idag utvecklas till en allt större sport. Idag går säkerheten alltid i första hand och det är mycket ovanligt med olyckor.

Upplevelse.com har varit väldigt noga att välja ut den mest erfarna och utbildade leverantören. Vår leverantörs utrustning, rutiner, utbildning och regler håller högsta kvalitet. Alla instruktörer är utbildade av Svenska fallskärmsförbundet. Vid köp av fallskärmshopp via upplevelse.com så ingår även försäkring via Svenska fallskärmsförbundet.

Bildtext: Det är en oförglömlig upplevelse att  sväva bland molnen.

 

Fakta: Ett fallskärmshopp utförs oftast från 3000-4000 meters höjd. På 700 meters höjd ska fallskärmen vecklas ut. Är fallskärmen av någon anledning inte utvecklad på en viss förinställd höjd över marken utlöses reservfallskärmen. Detta är ett steg för ytterligare säkerhet.

Vanlig fråga: Är landningen hård, det ser så ut när man ser på film?

Landningen är inte alls hård. Med nya fallskärmstekniken kan man landa med mjukhet och precision.

Övrigt: Risk för beroende om du testar upplevelsen.

Tävling: Läs mer hur du kan tävla i fallskärmshopp

 

 

‹ Alla blogginlägg

Påsk-REA – Upp till 50% rabatt