Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Dags att hylla pappa!

Skippa slips, strumpor (spelar ingen roll om de är klassiskt randiga) och börja skäm bort pappa precis så som han är. En personlig present är alltid så mycket mer än värd än många andra. Extra roligt är det också om pappa inte tar presenten som uppenbar.

Är han pappan som ibland uppskattar en Whiskey? I så fall, ta med honom på en resa i whiskeys mysteriska värld under ledning av en erfaren whiskeyexpert. Läs mer om whiskeyprovning

Pappor har alltid fått en roll som trygghet, frånvarande eller personen som man ser sporadiskt till och från arbetet. Så vad sägs om att ta igen denna tid? Unna er en heldag tillsammans. Brotta ned honom i en jättedräkt, peruk och sumobälte och boxas i gigantiska handskar och skor. Kliv in i ringen och utmana varandra i en gränslöst rolig fight med bouncy boxing och sumobrottning eller visa din styrka i vem som klarar att gå på glödande kol.

Kanske känner du för en avkopplande resa till ett varmt land? Men tid eller pengarna räcker inte till. Strunt samma! Utmana din pappa i en härlig lagsport med varm sand mellan tårna på hemmaplan. Det är alltid skönt att förena nytta med nöje. Dessutom med en härlig sommarkänsla året runt. Beachvolley fungerar oavsett om du är nybörjare eller proffs så här finns minsann inga ursäkter.

Det hyllas dagligen om moderns roll och dess betydelse men visst är det så att pappa gör precis lika mycket? För att skämma bort honom så bjud med han på avkopplande muskelmassage som innehåller olika behandlande moment som tryck och töjning. I samråd med massören kan pappa själv välja vilken muskelmassage han vill ha. Alltid bra för pappan som sitter lätt still på kontoret eller har ett slitigt jobb med allt för få stretchningar.

Så kom ihåg! Fars Dag – låt det bli en härlig upplevelse för din pappa som han sent kommer att glömma.

‹ Alla blogginlägg

Stäng popup

Äntligen ett enkelt sätt att välja
en minnesvärd och unik gåva...

Börja med att klicka på de blå länkarna för att anpassa din sökning.  


Orolig för att mottagaren inte kommer att bli nöjd?
Ingen fara, han eller hon kan lämna tillbaka presenten inom 45 dagar
eller byta den mot en annan upplevelse i hela tre år.
PLUS att ni har tre år på er att utföra upplevelsen – Marknadens bästa villkor.