• Upplevelsen
  • Orter
  • Omdömen

Microblading är en populär teknik som får dina ögonbryn att nå maximal potential och se naturligt vackrare ut. Det är också en perfekt metod för dem som är allergiska mot makeup, eller återhämtar sig efter en medicinsk behandling.

  • Metoden ger ett fullständigt naturligt utseende
  • Förbättra ditt självförtroende med ögonbryn som håller sig vackra oavsett om du vaknar upp från en lång natt eller jobbar hårt på gymmet
  • Giftfri och allergivänlig metod

Om upplevelsen:

Microblading innebär att man med hjälp av den senaste teknologin tatuerar in hårfina streck i det översta hudlagret på ögonbrynen. Metoden ger möjlighet till att anpassa ögonbrynens form precis så som du själv vill ha dem. Pigmentet som används är giftfritt och allergivänligt, vilket innebär att du som är allergisk mot traditionell makeup kan få perfekta ögonbryn med den här metoden. De som lider av håravfall, efter exempelvis en behandling med kemoterapi, har också stor nytta av microblading. Oavsett om du vill stärka ditt självförtroende med snyggare ögonbryn, eller bara är trött på att måla dem varje morgon, så kommer 3D-ögonbryn med microblading ge dig det resultat du vill ha.

Behandlingen inleds med en konsultation där du får information. En passande ögonbrynsform som är individuellt anpassad för dig väljs ut, och när du är nöjd sätts processen igång. Det tar ca en timme, och när behandlingen är klar får du all information som behövs för att sköta och vårda dina bryn efteråt. Ett återbesök är rekommenderat för bästa resultat.

Kliniken i Malmö tar enbart emot kvinnor.

OBS: Meddela kliniken vid kronisk sjukdom eller infektion. Följande personer får inte genomföra behandlingen: gravida, kvinnor som ammar, personer med epilepsi och om man har keloidärr.

Viktig information Undvik sol, alkohol och blodförtunnande mediciner, samt färgning, vaxning eller plockning av brynen en vecka före behandlingen.

Antal deltagare Upplevelsen är för en person

Ålder Från 18 år

Tillgänglighet Året om

Varaktighet Ca 1-2 timmar

Orter Stockholm, Göteborg, Huddinge, Nyköping