Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Alla kan bli fotografer

Vi är många som numera bär med oss en kamera i fickan var vi än går. Vi postar foton på Facebook och Instagram mest hela tiden, vissa bättre än andra, och antalet hobbyfotografer ökar stadigt. Vissa av oss nöjer sig med att lägga på ett förbestämt filter, medan andra vill ta sitt fotograferande till nästa nivå eller helt enkelt lära sig hur man tar en riktigt bra bild. Om ni känner igen er, eller om ni vet någon som vill lära sig mer om fototeknik och hur man går tillväga för att lyckas med sina foton, så har jag några tips på hur ni kan gå tillväga.

fotokurs

Fortsättningskurs
För er som har kommit en bit på vägen och redan förstår hur kameran fungerar. Här fördjupar ni er i olika fototekniker och ni ges också tillfälle att pröva dessa olika tekniker, samtidigt som erfarna fotografer ger er feedback på era bilder.

Kurs i naturfoto
Den här kursen inriktar sig mot hur du får till de bästa natur- och landskapsbilderna - vilka inställningar funkar bäst och hur lyckas du med din bildkomposition? Detta samtidigt som du bjuds på en storslagen naturupplevelse. Kursen riktar sig till nybörjare så väl som till mer erfarna hobbyfotografer.

Lär dig ljussättning
Det här är kursen för dig som vill lära dig hur du kan ta fantastiska porträtt med en kreativ ljussättning. Alla moment av ljussättning gås igenom i en riktig fotostudio, och du får mängder av tips och tricks som du tar med dig i din fortsatta karriär som fotograf.

Kurs i nattfotografering
Här får du lära dig hur man bäst fotograferar när mörkret har fallit, och vilka olika effekter som går att frambringa i nattljus - hur fångar man ljusspåren efter bilar till exempel? Efter den teoretiska genomgången ger ni er ut i natten och låter kreativiteten flöda.

‹ Alla blogginlägg

Påsk-REA – Upp till 50% rabatt