Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

4 Halloween utklädnader du garanterat blir ensam om på festen

Halloween är en högtid som i sina ursprungsländer firades den 31 oktober. Högtiden har sitt ursprung i att irländska emigranter tog med sig traditionen under 1840-talets svält- och nödår till USA. Halloween ansågs vara en "fest för de döda".

I Sverige har vi firat Halloween sedan 1990-talet och högtiden har blivit synonymt med att man ska klä ut sig, skrämmas och knacka dörr för att inkassera godis eller pengar.

Att hitta en bra och fiffig utklädnad inför en Halloween-fest kan vara tidskrävande och en riktigt tankenöt. Dessutom vill man helst inte komma klädd precis som bästa vännen.

Här kommer vi med fyra tips som ingen annan på festen kommer att tänkt på:

1. För den lekfulla: Buzz Light-Year Dräkt gjord av ballonger
2. För den händiga: Den stickade köttfärssås och spaghetti-utstyrseln
3. För den vältränade: Flamingon
4. För den bekväma: Ghandi

Skärmavbild 2015-12-23 kl. 12.36.26

I Sverige är högtiden inte i närheten som så stor som den är i USA, och många svenskar ser bara högtiden som ännu en helg då man ska lägga massa pengar på utstyrslar, godis och dekorationer. Och är man inte bjuden på en Halloween-fest kan man alltid ställa till med en egen ihop med en vän. Kanske kan ni gå på ölprovning, eller varför inte ta din partner på en spökvandring eller vår nya zombieupplevelse? Och självklart bör ni vara utklädda!

Om inte någon av förslagen ovan passar, så finns det dräkter som alltid funkar. Den läskiga clownen till exempel..

Glad Halloween önskar vi på Upplevelse.com!

‹ Alla blogginlägg

Vi firar 15 år! – Upp till 60% rabatt!