Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Vad vill du träna i höst?

Höstmörkret börjar krypa allt närmare inpå och kylan sprider sig över Sverige. Uppe i norr har snön redan fallit och nere i söder börjar regnet sakta smyga sig på. Och även om vi än så länge har haft en väldigt fin höst efter en ännu finare sommar, så märks det att folk mer och mer börjar dra sig inåt i hemmets trygga vrå. Eller var är det egentligen folk tar vägen på hösten och vintern?

Själv har jag kämpat hela året med att försöka komma igång med min träning. Ett mål många brukar sätta upp runt nyår och kanske ta itu med första månaden, men sedan brukar motivationen tryta. Framåt sommaren är gymmet mer öde än Saharaöknen, förutom ett fåtal oaser. Men hösten är en perfekt årstid för att börja ta tag i sina löften och mål, för det finns helt enkelt ingenting annat att göra.

yoga stockholm

Vilken träningstyp är du?
Det finns ju en hel del olika typer av träning och alla människor gillar såklart att träna på olika sätt. Men det finns två ganska bestämda typer av träningsmänniskor, nämligen ensamtränaren och sällskapstränaren. Vilken typ är du, och vad vill du uppleva för nytt i höstmörkret?

Ensamtränaren
Oavsett om du gillar lugnt, hårt eller snabbt så gillar du att träna själv. Bara du med dina egna tankar och mål. Du kan gratulera dig själv när du lyckas med något du kämpat med, men du måste också beskylla dig själv när det inte går som du vill. Du bör prova något av följande i höst:

Saltyoga/Yoga
Träna med personlig tränare
Poledance
Klättring

Sällskapstränaren
Du gillar att träna tillsammans med någon, på gymmet, i gruppträning, ute och springa, bollsport, ja oavsett, du vill ha sällskap! Du gillar att förlita dig andra, och vill gärna att andra ska uppskatta dig när ni tränar. Här är träningen för dig:

Fäktning
Danslektion
Tennis
Squash

‹ Alla blogginlägg

Vi firar 15 år! – Upp till 60% rabatt!