Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

7 saker att göra i höst

Saknar du sommarens sköna dagar eller njuter du av höst och känslan av nystart? På Upplevelse.com tror vi att hösten blir vad man gör den till. Därför har vi här laddat upp med höstiga upplevelser som kan göra din höst till något alldeles extra.

autum_light__by_shokoshock-d6s4h5c

1. Hitta din stil en gång för alla. Skejtare, businesschick eller ladylike - vem vill du vara i höst? Ingen årstid passar så bra för förändring som hösten.

2. Må bra! Självklart kan du må lika bra på hösten som sommaren. Ladda upp med D-vitamin och öka din syreupptagningsförmåga är två smarta grejer som garanterat gör dig piggare.

3. Mys med värmande afternoon tea i Stockholms mysigaste stadsdel Gamla Stan.

4. Gnugga geniknölarna och lös en mordgåta. Perfekt höstigt tidsfördriv. I alla fall när mordet bara är på låtsas och ingen har dött på riktigt.

5. Lär dig föreviga höstens vackraste sida på en halvdagskurs i fotografering. När färgglada löv faller är Sverige som vackrast.

6. Bejaka din konstnärliga sida med hjälp av en mästare. Kanske blir du vår tids Picasso?

7. Fortfarande motvillig till hösten? Testa att jobba med dig själv i en kurs i mindfullness. Hösten går inte att förändra men kanske din inställning till den.

 

‹ Alla blogginlägg

Vi firar 15 år! – Upp till 60% rabatt!