Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

Test av takvandring i Stockholm

tak

Höjdrädd, pensionär eller på besök i Stockholm med några kompisar? Inga problem, takvandringen på Riddarholmen i Stockholm passar de flesta. Det tycker Patricia Ekenberg som gick den guidade turen på taken tillsammans med sin pojkvän.
   – Det häftigaste var utsikten, man såg jättebra över hela Stockholm!

Patricia och hennes kille ville hitta på någonting när de var i Stockholm. De kikade på olika upplevelser och tyckte att takvandringen lät som en annorlunda sådan. Patricia själv är intresserad  av kultur och gillar man att höra historier om byggnaderna är guidningen väldigt intressant.
   – Min kille tyckte det var lite mycket guidning men jag tyckte det var intressant då jag är kulturintresserad. Så det kanske man bör vara annars kan det bli lite långtråkigt.

Men även om man inte är särskilt intresserad av husens historia är det en upplevelse i sig. Patricia berättar att man är en grupp på runt åtta personer där alla sitter fast i varsin sele. Man kan gå och hålla i varandra och på vissa ställen får man gå helt fritt på en liten gång. Så även om man är högt upp och får gå fritt ibland tycker Patricia inte att man ska vara rädd.
   – Jag tycker man kan prova på även om man är höjdrädd, man hoppar ju inte från taken och så, men det är kanske inte så barnvänligt.

Hon tycker absolut att det är värt att prova på, oavsett vem man är.
   – Det var intressant och jätteroligt. Jag skulle absolut rekommendera det, kanske inte till mormor fast har man en pigg mormor så hade det nog passat!

Till upplevelsen -> Takvandring

‹ Alla blogginlägg

Vi firar 15 år! – Upp till 60% rabatt!