Gå till innehåll (Snabbkommando: S) Om webbplatsen, tillgänglighetsinformation Startsida Webbkarta Vanliga frågor och svar (FAQ) Hjälp Kontakt Juridisk information

När Sverige är som bäst!

Äntligen är sommaren här! Som vi har längtat!

summer

För de flesta av oss innebär sommaren flera veckors semester, ett välkommet avbrott från vardagen med oändligt lång ledighet ihop med familj och vänner. Under hela året har vi längtat till ljusa kvällar, varma bad och picknick med fantastiskt god mat och goda viner.

Det är nu vi hämtar kraft genom en båttur i skärgården för att känna havsluften blåsa ur årets kontorsdamm och vi njuter av förtjusta skrik från skrattmåsar som dyker efter fisk. Vi tar med oss familjen ut på äventyr för att få igång adrenalinet i kroppen och kanske utföra aktiviteter vi aldrig tänkt på tidigare..

kajak

Det ska vara enkelt på semestern. Vi behöver inte göra oss till med storkok och bullbak. Vi unnar oss istället en härlig kväll på stan, en kväll med trevligt restaurangbesök eller varför inte en skön båttur med räkfrossa.

Sommar i Sverige och ledighet innebär en himla massa möjligheter. Det är bara att ge sig iväg och utforska alla aktiviteter som finns. Kanske hamnar vi på en kajaktur med kvällsgrillning på en klippa. Kanske får vi se stan ur ett fågelperspektiv från en luftballong, högt upp där det är alldeles tyst och himmelen är klarblå. Varför nöja sig med mindre?

brunchkryssning

Just nu är möjligheterna oändliga. Semester innebär inte bara vila, det gäller också att samla kraft och minnen för att orka med perioden då våra möjligheter till upplevelser minskar och kylan gör oss till stugsittare.

 

 

‹ Alla blogginlägg

Påsk-REA – Upp till 50% rabatt